Innovatie activiteit

De zomer komt eraan, het werk wordt afgerond en de vakantietijd breekt aan: tijd om rustig bij te komen. Als BOSS Alumni sturen we je graag op vakantie met wat creatieve ideeën, voer om over na te denken.

Op 21 juli introduceert BOSS Alumni daarom een nieuw event, de BOSS Alumni Startup meet-up. Dit event hebben we in het leven geroepen om young professionals zoals jullie kennis te laten maken ​en te koppelen met startups in de architectuur, bouw- en vastgoedwereld.
Het event​ zal plaats vinden bij B.Amsterdam ​(Johan Huizingalaan 763, Amsterdam). B.Amsterdam is een startup community gevestigd in een voormalig kantoor van IBM. Met 28.000 m2 is B het grootste startup eco-system van Europa. Het is een creatieve werkplaats voor innovatie, onderwijs, maar vooral groei. B.Amsterdam probeert een brug te slaan tussen startups, creatives en grote corporates, dus we konden geen betere plek bedenken voor deze eerste editie!

​Het programma begint aan het einde van de werkdag, om 17.30 uur. ​Na een rondleiding door B-Amsterdam zullen er vijf startups kort pitchen over hun bedrijf ​met ruimte voor vragen en discussie, gevolgd door een borrel rond 19.30 uur om op informele manier kennis te maken met deze startups. Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien zo voor de vakantietijd aanbreekt!

Schrijf je snel in, want de ruimte is beperkt.

Link naar inschrijven innovatie activitiet

Alle nieuwsberichten