BOSS Alumni studiereis 2017

Ter ere van het eerste lustrum organiseert BOSS Alumni donderdag(avond) 28 september t/m zondag 1 oktober een studieweekend naar een verrassende bestemming: Bordeaux! Aanmelden kan per email via info@bossalumni.nl.

Bordeaux is één van de snelst groeiende steden van Frankrijk en de voorheen wat slaperige handelsstad wordt momenteel voortvarend wakker geschud met allerlei ambitieuze projecten en ontwikkelingen. Een nieuw stadion, grootschalige gebiedsontwikkelingen, hoogbouw en een spectaculair wijnmuseum zijn het gevolg, zonder dat het typisch Zuid-Franse, goede leven los gelaten wordt. Gerenommeerde architectenbureaus als MVRDV, KCAP, OMA en BIG worden door de gemeente en door projectontwikkelaars ingeschakeld om de groei van Bordeaux vorm te geven. Kortom, een stad die je wilt bezoeken en waar genoeg verdieping te vinden is voor de vastgoedprofessional.

Maximaal 20 personen kunnen mee met dit studieweekend, dus wees er snel bij! De deadline voor de aanmelding is vrijdag 21 juli om 12.00uur. Op basis van het aantal aanmeldingen vindt er mogelijk een selectie plaats. De eigen bijdrage voor dit studieweekend bedraagt circa €300,-.

Alle nieuwsberichten